Nachrichten aus Aserbaidschan

Britse minister van Defensie: Poetin is ‚gek‘

Britse minister van Defensie Ben Wallace Sprekend over wat er in Oekraïne aan de hand is, zei Poetin dat hij „gek“ was.

De minister noemde het „helemaal weg“ in half-Spaans jargon. De uitdrukking „onzin“ en betekent „terugkeren“.

Wallace-soldaten bij het cavaleriewachtgebouw in het centrum van Londen sneeuwtijdens het optreden op het glas Rusland Hij vergeleek de acties van president Vladimir Poetin met de acties van tsaar Nicolaas I in de Krimoorlog van 1853-1856.

Vladimir Poetin Tot een uur voor de aankondiging van de erkenning van de twee separatistische regio’s van Oekraïne en Hij vertelde over historische gebeurtenissen.

Het lijkt zo hij is, Walles, een voormalig soldaat, is waarschijnlijk volgens dit In zijn toespraak keek hij naar het historisch verleden.

Wallace noemt het ook een geschiedenisles

in de Krimoorlog Rusland rijk Brittannië, FrankrijkOttomaans en naar de koninkrijken van Sardinië sneeuwaan het vechten was.

De minister zei:

We hebben ze een lesje geleerd in deze oorlog, we zullen het zo nodig opnieuw doen‘, zei hij.

Rusland Twee oorzaken van de Krimoorlog volgens dit Hij was binnengekomen. De ene was om de Straat van de Zwarte Zee te veroveren die destijds onder controle was, en de andere was om de Slaven in het Ottomaanse rijk te beschermen.

Echter Frankrijk en BrittanniëRusland verloor ook de oorlog nadat enkele andere landen een coalitie met Turkije waren aangegaan.

Hij moest een deel van zijn land (inclusief Kars) nalaten aan het Ottomaanse Rijk.

De Zwarte Zee was gesloten voor zowel Russische als Turkse schepen.

Volgens Ben Wallace volgens dit Gezien de historische ervaring van Rusland sluit het de mogelijkheid niet uit om een ​​mobiel crematorium achter de Russische troepen aan te sturen.

Brittannië De minister beweerde: hij is, Moskou kan een dergelijke methode gebruiken om mogelijke verliezen in de oorlog met Oekraïne te dekken.

Woordvoerder van het Russische Ministerie van Defensie Igor Konasjenkov Als reactie op de toespraak van Ben Wallace adviseerde hij Britse soldaten om niet alleen de geografie van Rusland te bestuderen, maar ook de geschiedenis ervan:

„Pas toen kwam het onder onze aandacht hij is, Laat ze onze gemeenschappelijke militaire geschiedenis niet ten koste van hun leven verrijken omwille van de ongeletterde politiek.”

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"