Nachrichten aus Aserbaidschan

Pentagon creëerde een kanaal om rechtstreeks met Moskou te communiceren

Washington / 04.03.22 Een Amerikaanse functionaris heeft vrijdag bevestigd aan TURAN hij is, “Misrekeningen” over de interventie van het Kremlin in Oekraïne sneeuwAmerikaanse leger zal de fles nemen Rusland creëerde een kanaal om rechtstreeks met het leger te communiceren.

De Amerikaanse functionaris zei: hij is, noodgeval in Washington en of in noodgevallen onderhoudt het een aantal kanalen om kritieke veiligheidskwesties met Moskou te bespreken.

“Het ministerie van Defensie is onlangs beschuldigd van misrekeningen en militaire incidenten. en inkomen sneeuwom de fles te krijgen Rusland Een andere functionaris van het Pentagon bevestigde aan Turan: “Hij heeft een lijn met het ministerie van Defensie tot stand gebracht om het geschil te beslechten.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"