Nachrichten aus Aserbaidschan

De spanning tussen Rusland en de VS hangt in de lucht! gevechtsvliegtuigen stijgen op |

Rusland Ministerie van Defensie, Rusland van een gevechtsvliegtuig Verenigde Staten van AmerikaHij zei dat er 2 bommenwerpers waren opgestegen om grensschendingen in de Oostzee te voorkomen.

In een verklaring van het ministerie Verenigde Staten van Amerika Leger Weer 2 “В-52Н” bommenwerpers van de Russische strijdkrachten weer Het werd gemeld te zijn gedetecteerd door luchtverdedigingssystemen in de Oostzee.

In de verklaring: “Westers Leger Appartement Weer Su-35’s van luchtverdedigingseenheden vliegtuig Rusland Het vertrok om te voorkomen dat de staatsgrens van de federatie zou worden overschreden. Dit vliegtuig werd in een aangewezen gebied in de lucht geplaatst. Rusland vliegtuig kwam terug. Na buitenlandse gevechtsvliegtuigen trok de vliegbasis weg van de staatsgrens. uitdrukkingen horen erbij.

In de verklaring werd benadrukt dat het Russische gevechtsvliegtuig vloog in overeenstemming met de internationale regels over het gebruik van het luchtruim, terwijl werd benadrukt dat grensovertredingen niet waren toegestaan.

in de Zwarte Zee Verenigde Staten van AmerikaEr werd gemeld dat de UAV van het type “MQ-9” van het Ministerie van Nationale Defensie vorige week in internationale wateren is gevallen als gevolg van druk van Russische gevechtsvliegtuigen. (AA)

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"