Nachrichten aus Aserbaidschan

Ceyhun Bayramov: “We hebben de resultaten gezien van het succesvolle beleid dat de afgelopen twee dagen in Bakoe is gevoerd” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

“We zijn getuige geweest van de resultaten van het succesvolle beleid dat de afgelopen twee dagen in Bakoe is ingevoerd.”

Volgens het “Report” zei de Azerbeidzjaanse minister van Buitenlandse Zaken Ceyhun Bayramov dit in een verklaring aan verslaggevers.

Volgens hem wekte de grote programmatische toespraak van de president van Azerbeidzjan Ilham Aliyev bij de opening van de ministeriële bijeenkomst van het coördinatiebureau van de niet-gebonden beweging in de context van het moderne internationale betrekkingensysteem grote belangstelling bij de deelnemers aan het evenement en de wereldpers. : “Vandaag waren we getuige van verwijzingen naar die ideeën in toespraken.”

De minister verklaarde dat de ministeriële bijeenkomst van het coördinatiebureau van de beweging van niet-gebonden landen in Bakoe werd gehouden en zei: “Dit was het laatste grote internationale evenement dat door ons land werd georganiseerd onder het voorzitterschap van Azerbeidzjan. De voorbereidingen voor dit evenement waren begonnen. voor een lange tijd. Het houden van de ministeriële bijeenkomst van het Coördinatiebureau van de beweging van niet-gebonden landen in ons land werd gewaardeerd door alle delegaties. De gecreëerde voorwaarden werden gewaardeerd. Ze bedankten Azerbeidzjan voor hun steun. Ik denk dat we de resultaten hebben gezien van het succesvolle beleid dat de afgelopen twee dagen in Bakoe is ingevoerd.”

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"