Nachrichten aus Aserbaidschan

Van 150 manats tot 2,5 duizend manats

Bestuurders die rijden terwijl ze naar luide muziek luisteren, kunnen hoge boetes krijgen.

Dergelijke personen kunnen een boete krijgen van 150 manats tot 2.500 manats.

Van de persdienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken “Caspian NieuwsHet is verboden lawaai te maken, hard te zingen, luid muziekinstrumenten te bespelen, televisie, radio, bandrecorder te gebruiken in appartementen, entrees en tuinen van woningen, straten, recreatiegebieden en andere openbare plaatsen vanaf 24.00 uur ‘s nachts. Een bestuurlijke boete van honderdvijftig manats tot tweehonderd manats wordt opgelegd aan reële personen die op andere wijze de vereisten van het bestrijden van huislawaai met andere luide apparaten schenden. het bedrag is van tweeduizend tot tweeduizend vijfhonderd manat.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Überprüfen Sie auch
Schließen
Schaltfläche "Zurück zum Anfang"